facebooktwitterGoogle PlusPinterestinstagramLinkedinMail onsenglish

Nieuws

Kerstsluiting

We Wish You a Merry Xmas & a Happy New Year!!

Burik & Burik bv en de Moroso showroom zijn gesloten van maandag 25 december 2017 t/m vrijdag 5 januari 2018.

Lees meer...

"Laat toewijding zien, durf keuzes te maken"

Gaby van Burik

Agent, distributeur Burik & Burik brengt haar design merken persoonlijk op veel manieren onder de aandacht als een totaal collectie waar zij voor staat. Het is ondenkbaar dat online visibility dan ontbreekt.
Lees hier over Gaby’s visies, bedrijfsfilosofie en hoe hij in het vak rolde.

Lees meer...

Burik & Burik wint award Agent 2015

Burik & Burik wint award 'Agent van het jaar 2015 in Nederland' uitgereikt door VIIA, vereniging van en voor importeurs en agenten in de interieurbranche. De keus van de jury was unaniem; Burik & Burik is als agent extra vernieuwend in deze tijd.

Lees meer...

Moroso showroom Amsterdam vernieuwd

Moroso Amsterdam heeft een vernieuwde showroom. De combinatie met de merken Diesel Living en Fem Home en de verlichting van Tom Dixon en Flos vormt goede settings. Erik Gutter deed de styling, waardoor een perfecte samensmelting ontstaat. De nieuwe Moroso showroom Amsterdam toont 5 'huiskamers' die je zo zou willen oppakken om mee naar huis te nemen.

Lees meer...

Extremis Walrus sofa wint prijs

Walrus outdoor sofa is bekroond met de Interior Innovation Award!
We genieten al weer volop van het lenteweer. Op de nieuwste bank van Extremis kun je heerlijk ontspannen en genieten van het zonnetje. 

Lees meer...

Hotel Udens Duyn: Moroso en Tom Dixon

Udens Duyn biedt 24 uur per dag verpleging en er is zorg op maat verkrijgbaar. Moroso en Tom Dixon passen in de inrichting die warm en comfortabel is – een ‘healing environment’ die bijdraagt aan het fysiek, mentaal en sociaal welbevinden van de gasten en zo aan een spoedig herstel en een snellere doorstroming in de zorg.

Lees meer...

Moroso: Mathilda eetkamerstoel

Moroso The Beauty of Design with the right touch

Met eetkamerstoel Mathilda van Moroso wilde Patricia Urquiola een alledaags product maken met een voor ieder herkenbare vorm ontwerpen, in een modern design met varieerbare architectonische details.

Lees meer...

primi sui motori con e-max.it

Meer nieuws?
Volg Burik & Burik op Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn!

Suggesties voor nieuws? Laat het ons weten en stuur een mailtje.