Van Showroom naar Brand Box

Hiermee willen wij jullie graag informeren over de veranderingen binnen het exportteam van Moroso en de beslissing om alle agenten-showrooms in Europa te sluiten. De Nederlandse Moroso showroom op Cruquiusweg 94 F sluit dus ook. Burik & Burik blijft de Nederlandse agent.

Ons Burik & Burik Brand Box adres is: Cruquiusweg 109 K, 1019 AG Amsterdam

Ons telefoonnummer en email adres blijven ongewijzigd. Uiteraard zal onze service ook hetzelfde blijven, dus als jullie een proefstoel of stofsamples nodig hebben, helpen wij graag! Tevens kunnen wij meedenken over de toepassing van Moroso in projecten en kunnen op basis van jullie ontwerp een offerte of visualisatie voorzien. Op onze nieuwe locatie zullen wij een kleine meubel presentatie hebben van al onze prachtige merken, waaronder Moroso. Jullie zijn vanzelfsprekend uitgenodigd op ons nieuwe adres.