Extremis @ Starline Pools

Waar kun je de collectie van Extremis nou beter leren kennen dan tussen de zwembaden!? Daarom lanceren wij met trots een uitgebreide Extremis presentatie bij Starline Pools in Valkenswaard, Noord-Brabant. Test het zitcomfort van de Walrus of neem even lekker plaats aan de Marina tafel en maak plannen voor een uitgebreid familiediner in de achtertuin. 

Ook de Bistroo, Hopper AA, Virus en Acacia parasol, Captain’s chairs, Sol + Luna en Kosmos zijn te bekijken. Een groot deel van de Extremis collectie dus!

Starline is geen direct verkooppunt, maar een onafhankelijke plek om klanten mee naartoe te nemen of als (tuin)architect of designer te bezoeken. Starline kan alleen op afspraak via Burik & Burik worden bezocht, hieronder alvast een voorproefje van de presentatie.

Afspraak maken? Neem dan contact met ons op! Dat kan per mail via info@burikenburik.nl

Openingstijden:

Ma t/m vrij – 9.00 tot 17.00 uur

Za – 10.00 tot 16.00 uur

 

Adres:

Starline Pools – Showroom & Vestiging Nederland

De Vest 50 B

5555 XP Valkenswaard

Nederland