Pacific – Moroso

Zoals we van Moroso gewend zijn, is hun nieuwe collectie weer een echt statement. We zien elegante ronde vormen en wollige stoffen. Lees snel verder en ontdek de Pacific…

De nieuwe Pacific-collectie, ontworpen door Patricia Urquiola voor Moroso, biedt een intieme zitervaring alsof je in een beschermende en ontspannende cocon wordt gewikkeld. Met zijn ronde, oversized vormen roept het de ontspannen sfeer op van de Amerikaanse westkust, waaraan het zijn naam ontleent.

Pacific is de voortzetting van een ontwerpproces dat in 2010 is begonnen met de iconische Redondo-collectie van Patricia Urquiola. “Het is de evolutie van een collectie die de afgelopen jaren zeer succesvol is geweest, niet in de laatste plaats vanwege het gebruik van innovatieve, luxueuze afwerkingen”, legt Patrizia Moroso uit, de Art Director van het bedrijf. “Met Pacific richten we ons meer op de vorm en herstellen we genereuze, gebogen lijnen.”

In de Pacific-bank worden de zachte vormen versterkt door het gebruik van ‘couture’ details. De zachte, wollige bekleding werd gekozen om een ​​buitengewoon tastbare ervaring te geven, met een keuze uit verfijnde bouclé, pluche wol of luxueus fluweel.