Cloudscape – Diesel

Neerploffen op een wolkje, dat klinkt toch heerlijk? Met de nieuwe Cloudscape sofa en armchair kun je zelf ervaren hoe zacht een wolk zit!

Wolkachtige zachtheid en ultiem ontspannen kun je met de nieuwe Cloudscape van Diesel Living. De sofa wordt gekenmerkt door extra grote, onderling verbonden kussens met onderscheidende flappen. De kussens zelf vormen de structuur. De achterkant en de zijkant van deze bank hebben dezelfde hoogte en worden geleverd met optionele bewegingsfuncties om hun positionering aan te passen. Of u nu zit of achterover leunt, de bank wordt een ideale plek om te ontspannen!

Naast de traditionele tweezits-, driezits- en modulaire versies is Cloudscape bank ook verkrijgbaar in een éénzits versie, een extra grote fauteuil die een intieme en comfortabele zit creëert, met dezelfde eigenschappen als de bank. De bank ontleent zijn naam aan de bestaande Cloudscape fauteuil en maakt de collectie compleet. Over het algemeen spreken alle producten in deze serie dezelfde taal en zijn ze bedoeld om samen in een kamer toe te passen, terwijl ze toch hun eigen specifieke identiteit behouden.