AMAi – Extremis

‘We leggen de lat én de tafel hoger’. Meubilair dat net zo flexibel is als jouw levensstijl. De tafel is in hoogte verstelbaar en op die manier geschikt voor elke gelegenheid. Maak kennis met AMAi, hét toppunt van veelzijdigheid. Verkrijgbaar vanaf juli 2021.  Zitten of staan? Binnen of buiten? Een ontspannen etentje met vrienden of een brainstormsessie met collega’s? AMAi is ’the place to be’ voor togetherness. Door extra A-frames toe te voegen kan je de togetherness tot in het oneindige uitbreiden!

Amai zeggen Vlamingen als ze ergens verbaasd over zijn. Dat past perfect bij deze verstelbare tafel. AMAi, een woord met twee A’s – net zoals de tafel – en de uitdrukking van ‘A Magnificent Amazing idea’. Dit unieke en veelzijdige gepatenteerde ontwerp is de eerste buitenset die echt alles in huis heeft: flexibiliteit, duurzaamheid, een tijdloos karakter en een innovatief design.

Stalen poten, thermisch verzinkt of met poedercoating en gecombineerd met aluminium of een andere bladafwerking, garanderen een lange levensduur. De bovenkant van het frame kan je optioneel uitrusten met LED-verlichting en/of stopcontacten zodat je altijd connected blijft.  Benieuwd naar de prijzen? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je de prijslijst kunnen toesturen. Een pre-covid-ontwerp dat helemaal klaar is voor de post-covid-wereld.
Het is tijd om de wereld kennis te laten maken met AMAi!