R-Academy Rimadesio

In de R-Academy, gelegen in de Giussano-showroom, is er ruimte voor training en studie van de Rimadesio-technologie, materialen en afwerkingen. Deze ruimte is ontworpen om klanten, professionals en journalisten kennis te laten maken met de huidige collectie en nieuwste toevoegingen daaraan. Van alle kleuren glas op een rij tot aan de doorsnedes van de inbouwprofielen, aan alles is gedacht!

De ruimte is opgedeeld in drie verschillende compartimenten. De eerste is het technische gedeelte waar je de Rimadesio systemen kunt ontdekken. De presentatie biedt een gedetailleerd overzicht van Modulor, Cover, Spazio en de schuif- en draaideuren.

In de vitrine in het midden showt een display met een infographic waar de technische en functionele kenmerken van de collecties uit worden gelegd. En de laatste ruimte staat in het teken van alle Rimadesio afwerkingen. Een inspirerende tentoonstelling waar alle 259 kleuren, texturen en materialen te zien zijn.