Working spaces Pedrali

De trends in kantoorinrichting zijn het afgelopen jaar aanzienlijk veranderd en de grens tussen thuis en kantoor wordt steeds kleiner. Daar speelt Pedrali perfect op in met hun nieuwe ‘Working Spaces’ collectie. Met nieuwe toevoegingen aan de collectie kan het kantoor dynamisch worden ingericht. Flexibiliteit, functionaliteit en duurzaamheid stonden centraal tijdens het ontwerpen. Vergaderruimtes kunnen worden omgetoverd tot werkplekken en kantoorruimtes tot training locaties. Daarbij zijn scheidingswanden voor bureaus en afgeschermde zitplekken essentieel voor het creëren van veilige werkplekken.

De nieuwste toevoeging aan de Buddy-familie is de Buddy Hub, waarin een afschermend en geluidsabsorberend paneel de stoel omhult en er een gesloten werkplek kan worden gecreëerd. Uiteraard zijn er ook genoegd oplossingen voor een fijne werkplek in huis. De bekende Arki tafel is nu namelijk ook verkrijgbaar in een speciale desk-uitvoering, iets minder diep dan de normale Arki en mogelijk in verschillende maten.