Nieuws 2022 – Pedrali

#PedraliNewHorizons. Op de stand van Pedrali, maar lieft 800 vierkante meter, was veel outdoor te zien. Er waren vijf verschillende ruimtes, verdeeld om een centrale binnenplaats, gekenmerkt door ramen met uitzicht op de horizon. Binnenin werden verschillende kleurtinten gebruikt om verschillende momenten van de dag te symboliseren. Scroll gauw verder voor alle nieuwe producten! Klik voor meer info >>

links : HEVEA –  De bloemetjes buitenzetten! Haal de natuur naar binnen met de Hevea plantenbak. De standaard is van staal en daaraan kun je potten van polypropyleen op verschillende hoogtes ophangen.  Meer info >>

rechts : LAMORISSE –  Deze stoel is een ontwerp van CMP Design en heeft een lichtgewicht aluminium frame met elastische banden als zitting. Het kussen bestaat uit één stuk en behoudt zijn vorm door middel van ritsen.  Meer info >>

links : HÉRA –  De Héra collectie is uitgebreid met een lounge variant. gemaakt van massief gebogen essenhout. Een strak design met subtiele vormen maken de Héra lounge bijzonder geschikt voor allerlei ruimtes. Meer info >>

rechts : BABILA TWIST –  Weer een nieuw lid binnen de Babila familie! De Babila Twist heeft een stalen frame met daar omheen plat koord van weerbestendig polypropyleen. Het comfortabele kussen zorgt voor de finishing touch! Meer info >>

links : SOUVENIR –  Geïnspireerd op de klassieke groene stoelen van de Jardin des Tuileries of de Jardin du Luxembourg in Parijs. De stoel is gemaakt van polypropyleen en verkrijgbaar in verschillende kleuren  Meer info >>

rechts : NOLITA SOFA –  Deze buitenbank met eenvoudige, iconische vormen is ontworpen om te genieten van momenten van gezelligheid en ontspanning in de buitenlucht. Mix & match met stoffen en kleuren! Meer info >>

links : PANAREA –  De Panarea is vanaf nu ook verkrijgbaar als kruk. De voetensteun aan de voorkant van het stalen buisframe, maakt de kruk stapelbaar. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen.  Meer info >>

rechts : ARKI SOFA –  De Arki Sofa is een lounge systeem met hetzelfde comfort als een indoor sofa. Door de verschillende modules kunnen er meerdere composities worden gecreëerd. 
Meer info >>