Nieuws 2022 – Rimadesio

The Good Living werd gepresenteerd in de flagshipstore van Rimadesio tijdens FuoriSalone 2022. The Good Living was zowel de titel voor het event als voor de video die werd gepresenteerd tijdens de design week. Natuurlijk werden er nieuwe producten en finishes gelanceerdBekijk de video hier >>

links : ALIANTE –  Een echt showmodel is deze Aliante vitrinekast. De subtiele proporties en exclusieve oplossingen maken dit een origineel opbergsysteem van glas. De deuren hebben een speciale montagetechniek, waardoor ze vanuit de zijflanken openklappen.  Meer info >> 

rechts : RADIUS –  ‘Daar issie dan!’ De eerste taatsdeur zonder kozijn van Rimadesio. Een minimaal ontwerp dat zowel in de hoogte als breedte een toppunt bereikt. 1760 mm bij 3660 mm! Qua finishes zijn er dezelfde mogelijkheden als de Moon deur. 
Meer info >> 

links : TAIGA –  De materialen collectie van Rimadesio is verrijkt met twee nieuwe houtsoorten: Taiga ebben en eiken fineer. Het oppervlak van deze afwerking wordt gekenmerkt door een fijn gestreepte horizontale structuur. Te gebruiken op onder andere dressoirs, draaideuren, nachtkastjes en Modulor panelen. Meer info >> 

rechts : ZENIT –  De Zenit kan nu ook met verlichting in de staanders worden toegepast. Daarnaast omvat het nieuwe ontwerp een kastmodule met klepdeur en een module met twee draaideuren.  Meer info >>