Salon Nanà – Moroso

‘A collection which explores different styles
and brings together distant worlds’

 

De Salon Nanà collectie is het resultaat van een samenwerking met de Frans-Libanese architecte Annabel Karim Kassar. Salon Nanà is een flexibel modulair zitsysteem dat zich aan allerlei situaties kan aanpassen, geïnspireerd op de Marokkaanse tradities. Een royaal silhouet en uniek comfort. De sofa’s worden gecombineerd met ‘Mezze’, een laag traditioneel daybed dat wordt gebruikt in oosterse huizen. De collectie wordt compleet met een aantal vierkante salontafels met zwart metalen onderstel en blad in zwart marquina, carrara of calacatta marmer. Met de sofa wordt ook een nieuwe stoffenhanger gelanceerd, namelijk ‘Love me Velvet’ eveneens met Marokkaanse invloeden. 

Annabel Karim Kassar: ”Ik heb drie jaar in Marrokko gewoond en was altijd gefascineerd door de zwart-wit gestreepte djellaba’s die mannen in de medina dragen. Met Salon Nanà wilde ik een sfeer creëren: een stemming die steeds verandert en niet statisch is.”

Kijk voor meer informatie en downloads op de website van Moroso.