Nieuws 2024 – Tom Dixon

Tom Dixon komt dit voorjaar met een aantal vernieuwingen. Zo is er een nieuwe kleur van de welbekende Melt collectie en wordt ook de Portable familie uitgebreid. Benieuwd naar al het nieuws? Scroll snel verder en vergeet niet de catalogus met prijzen te downloaden! 

Links: MELT OPAL
Een nieuwe kleur toegevoegd aan de best verkochte
Melt collectie : Opal. Een melkglas kleur, maar dan van het kunststof materiaal zoals we gewend zijn. Een retro look lamp, die prijsvriendelijker is dan de andere Melt kleuren.  

Rechts: MELT MINI CHANDELIER
De Melt mini kroonluchter heeft vier subtiel gevormde bollen. Deze lamp wordt het middelpunt van elke ruimte waar je ‘m ophangt. De Opal versie is ook verkrijgbaar met gouden details in plaats van zilver. 

Links: MELT CONE FAT TABLE
De Melt Cone kon eerst alleen worden uitgevoerd met een zwarte voet. Nu kan zowel de Cone Fat Floor als de Cone Fat Table ook met een zilveren voet worden besteld. 

Rechts: PRESS MINI PENDANT
Van de Press serie zitten er al twee hanglampen in de collectie. Die wordt nu uitgebreid met een mini zusje: de Press Mini. Een schatig lampje van puur en helder transparant glas.
 

Links: PRESS MINI SURFACE
Naast de Press hanglampen zijn er vanaf nu ook wandlampen verkrijgbaar. Maak hier kennis met de kleinste variant van het stel. De kleine belletjes in het glas zijn een eerbetoon aan het handgeblazen proces.

Rechts: PRESS LARGE SURFACE
Hier de grote versie van de Press wandlamp. De metalen koepelkap aan de bovenkant kun je eenvoudig wisselen. Standaard wordt er een zilver, goud en zwart kapje meegeleverd, dus kies je favo kleur! 

Links: PRESS TABLE LIGHT
Om de Press collectie af te ronden is er ook een tafellamp toegevoegd, Alle nieuwe Press lampen zijn voorzien van een warmere LED, namelijk 2700K in plaats van 3000K. 
 
Rechts: BELL PORTABLES
4 nieuwe kleuren! Fluor, Taupe, Lichtgrijs en wit. Fluor biedt een vleugje kleur en de neutrale tinten passen in elk interieur. Deze nieuwe kleuren zijn ook beschikbaar voor de Bell table. De oplaadbare batterij gaat 9 uur mee.
STONE PORTABLE
Van goud naar zilver. Vanwege de vraag naar een wat neutralere versie van de Stone Portable, is deze nu ook met een zilver kapje verkrijgbaar. Bij een korte aanraking van het kapje, gaat de lamp aan en uit. 

Nieuwe catalogus met prijzen ontvangen?
Klik hier >>