Nieuws 2024 – Pedrali

Maar liefst 5 nieuwe Jazz stoelen! We brengen jullie hierbij graag op de hoogte van de nieuwe modellen van Pedrali. Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe finishes bij de powdercoated kleuren en de solid laminate tops. Uiteraard eindeloos combineren met de vrolijke kleuren waar Pedrali om bekend staat. Last but not least, de prijzen zijn zeer interessant. 

Links: JAZZ 3720
Binnen de Jazz collectie heb je nu ook mogelijkheden met een essenhouten rugleuning, zoals deze elegante stoel zonder armleuningen. De poten kunnen onder andere worden uitgevoerd in de powdercoated kleuren. Meer info >>

Rechts: JAZZ 3705
De gestoffeerde zitting van deze Jazz stoel met armleuningen, wordt gescheiden door een functionele
opening en ondersteund door een dun stalen frame. Meer info >> 

 

Links: JAZZ 3704
De gestoffeerde Jazz met armleuningen is een harmonie van vormen, ergonomie en elegantie. Het onderstel van de Jazz stoelen kan ook worden uitgevoerd in antique copper, antique brass of antique bronze zoals we hier op de foto zien. Meer info >>

Rechts: JAZZ 3709
Van stoel naar kruk! Ook twee toevoegingen aan de Jazz krukken collectie. De houten rugleuning is verkrijgbaar in maar liefst 13 kleuren hout. Je kunt je voorstellen dat je helemaal los kunt gaan met het combineren van kleuren en stoffen. Meer info >> 

Links: JAZZ 3708
Om de Jazz collectie mee af te ronden ook de kruk met gestoffeerde zitting en rugleuning. Zowel de Jazz 3708 als de Jazz 3709 is verkrijgbaar in twee zithoogtes: 73 en 63 cm. Meer info >>

Rechts: INGA 5609
Waar de Inga voorheen alleen een houten zitting had, is de collectie nu uitgebreid met een versie met kunststof zitting. Meer info >>

Links: INGA 5603
De kunststof zitting van de nieuwe Inga is verkrijgbaar in vijf kleuren: zwart, wit, grijs, zand en lichtroze zoals op de foto hiernaast. Meer info >>
 
Rechts: INGA 5604
Wist je dat de naam Inga een eerbetoon is aan de Noord-Europose vrouwelijke elegantie? Door te kiezen voor pastel kleuren in zowel het frame als de zitting, kun je er helemaal een Scandinavisch feestje van maken. Natuurlijk wel altijd met een Italiaans tintje! 
Meer info >>
 

Honey, blue en terracotta zijn de drie nieuwe powdercoated kleuren. Aan de solid laminate Fenix tops zijn vier nieuwe kleuren toegevoegd en de Ikon kan worden uitgevoerd in een mooie Pistache kleur.