Salone del Mobile 2024

Salone del Mobile 2024 gaat weer van start! Voor ons een enerverende week waar we u op de verschillende locaties hopen te ontvangen. Pedrali en RS Barcelona staan op de Fiera Rho terwijl Rimadesio, Moroso en Tom Dixon hun showrooms gebruiken in de stad. Extremis biedt de mogelijkheid om het huis van Dirk Wynants te bezoeken aan het Como meer. 
 
Een aantal merken biedt tijdens de beurs beperkte gelegenheid voor ontbijt en diner sessies. Dit onder beschikbaarheid en reservering. Laat ons weten voor welk merk u dat wenst, dan kunnen wij checken wat de mogelijkheden zijn. 
 
Frans en Gaby zijn van maandag 15 t/m vrijdag 19 april in Milaan aanwezig. Wij benadrukken dat we het liefst op afspraak werken om iedereen de tijd en aandacht te geven en alle noviteiten te tonen. Wij horen graag welke dagen u op de beurs of in de stad bent. Op het moment dat u beter zicht heeft op uw eigen planning, bel of app ons! Hieronder vindt u alle informatie en de officiële uitnodigingen van de merken.


Tot in Milaan!

FRANS VAN KOGELENBERG
TEL: +31(0)6 83 02 45 34
GABY VAN BURIK
TEL: +31(0)6 52 40 87 03

 

MOROSO
Showroom
via Pontaccio 8/10, Milano

Contact : Cristiana Cantabeni

Uitnodiging Moroso : Invito_Generale Moroso

 

RIMADESIO
Flagship Store 
Via Visconti di Modrone 26

 
Contact
Paolo Simeoli 

Uitnodiging Rimadesio : Shapes of Light

 

TOM DIXON 
The Manzoni
Via Alessandro Manzoni 5, 20121 

Contact
Martina Palomba

Uitnodiging Tom Dixon : The Manzoni Tom Dixon

 

DIESEL 
Pop up showroom
Via delle Erbe 2


Contact
Cristiana Cantabeni

Uitnodiging Diesel : Red Takeover Diesel

 

MOROSO
Galleria Rossana Orlandi
Via Matteo Bandello 14-16


Contact
Cristiana Cantabeni

Uitnodiging Moroso : Galleria Rossana Orlandi Moroso

1. PEDRALI
Hall 14, stand A23, B 24
 
Contact
Simona Gentili
2. RS BARCELONA
Hall 18, stand C06
 
Contact
Lucía Bertrand