facebooktwitterGoogle PlusPinterestinstagramLinkedinMail onsenglish

moroso

Moroso, is een Italiaanse specialist in designmeubels met een hedendaagse stijl sinds 1952. De sofa's, fauteuils en accessoires zijn van hoge kwaliteit en stralen individuele creativiteit uit van ruim 30 bekende ontwerpers zoals Ron Arad, Tom Dixon, Alfredo Haberli, Tord Boontje, Werner Aisslinger en Patricia Urquiola.

Moroso heeft de overtuiging dat kunst, cultuur en fashion in combinatie met design altijd een grote stimulans zijn voor het ontwerp. Dit heeft tot resultaat dat alle Moroso-producten onderscheidend en door hun eigen verhaal het ontdekken waard zijn, ze roepen emotie op.

Moroso richt zich op een ideale balans tussen innovatieve industriële productie en passie voor verfijnd vakmanschap met aandacht voor detail en afwerking. Daarbij streeft zij naar kwaliteit tot in elk miniem detail vanaf de eerste studie tot de productie en de levering van het product. Ze test in elke fase van het productieproces en garandeert zo een hoge en constante kwaliteitsstandaard die gepaard gaat met de nodige internationale certificeringen.

Bekende design klassiekers in de Moroso-collectie zijn; Victoria and Albert van Ron Arad, Fjord, Rift en Bloomy van Patricia Urquiola, Take a Line for a Walk van Alfredo Haberli, Supernatural van Ross Lovegrove en Impossible Wood van Nipa Doshi & Jonathan Levien.

Consumenten kunnen Moroso bij deze woonwinkels kopen.

Burik & Burik is sinds 2012 agent / verdeler in Nederland voor Moroso.

www.moroso.it

primi sui motori con e-max.it

Tools

Burik & Burik vertelt je graag alles over de mogelijkheden van Moroso.