facebooktwitterGoogle PlusPinterestinstagramLinkedinMail onsenglish

kopfotomerken Moroso Diesel Living Extremis Rimadesio Tom Dixon Fem Home RS Barcelona

Merken

moroso2015 Moroso is een Italiaanse specialist in design meubels met een hedendaagse stijl. Moroso heeft de overtuiging dat kunst, cultuur en fashion in combinatie met design altijd een grote stimulans zijn voor het ontwerp. Alle Moroso-producten zijn onderscheidend, ze roepen emotie op.
dieselliving De meubels van Diesel Living hebben een ontspannen en comfortabele sfeer en zijn geïnspireerd op een informele moderne lifestyle die Rock ademt. Met eenvoudige vormen creeren ze een sterke identiteit die wordt versterkt door meubels uit de collectie samen te gebruiken.
kopfotoextremis Extremis uit Belgie heeft een toppositie binnen de internationale design scène. De ontwerpen van hun (buiten)meubilair zijn altijd innovatief en vooruitstrevend. Extremis gebruikt uitsluitend duurzame, recyclebare, hoogwaardige materialen die voldoen aan de normen van deze tijd.
rimadesio Het Italiaanse Rimadesio produceert systemen waarmee ruimten op een architectonische wijze kunnen worden onderverdeeld. Rimadesio is gespecialiseerd in maatwerk. Deuren, schuivende panelen, (wand)rekken en inloopkasten, maar maakt ook complementaire design meubels.
kopfototomdixon Tom Dixon is een Brits ontwerp- en productiebedrijf dat innovatieve design verlichting, meubels en accessoires maakt voor dagelijks gebruik. Hij is geobsedeerd door eenvoud en duurzame eerlijke materialen. 
pedrali300 Pedrali is een Italiaans bedrijf dat eigentijdse meubels produceert voor openbare ruimten, kantoren en woningen. De collectie is gericht op industrieel design met originele vormen van kunststof, metaal en hout. Pedrali heeft een breed scala aan stoelen, tafels en lampen.
kopfotorsbarcelona RS Barcelona is een familiebedrijf uit Spanje waar de tweede generatie gepassioneerd innovatief design met een knipoog ontwerpt en produceert. De collectie meubels, voetbaltafels en objecten wekken een glimlach op.

Burik & Burik neemt haar werk serieus en beleeft veel plezier aan het verkopen van tijdloze designmeubels en -verlichting met een eigen identiteit.