facebooktwitterGoogle PlusPinterestinstagramLinkedinMail onsenglish

Nieuws

Moroso en Extremis op Design District

Moroso, Extremis, Flos en Kvadrat hebben een gezamenlijke presentatie op Design District 2015. Het Burik & Burik team ontvangt u graag op deze stand (standnr. V.58).

Redondo Raf SimonsVoor Moroso en Extremis is Design District de enige vakbeurs in Nederland waar zij zich presenteren. Voor Burik & Burik is dit een mooie gelegenheid om interieurarchitecten, architecten, ontwerpers, facility managers, retailers en andere vakmensen persoonlijk te ontmoeten.Burik Invitation Standparty

Op donderdagmiddag 4 juni van 16.00 - 18.30 uur geven wij samen met 8 andere vooraanstaande merken een standparty. Wij nodigen je van harte uit om een drankje uit onze IceCube te pakken en met ons bij te praten.

Via een (persoonlijke) link op een registratiepagina, kunnen relaties van Burik & Burik bv zich registreren voor gratis toegang tot Design District 2015. Klik hier. De voorregistratie is tot maandag 1 juni 2015 geopend, hierna is een entreekaart € 20,00.

Design District is bij TAETS in Zaandam van woensdag 3 tot en met vrijdag 5 juni 2015. Lees hier meer over Design District

Bekijk de foto's. #DesignD15.

<< lees meer nieuws

primi sui motori con e-max.it

Meer nieuws?
Volg Burik & Burik op Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn!

Suggesties voor nieuws? Laat het ons weten en stuur een mailtje.