facebooktwitterGoogle PlusPinterestinstagramLinkedinMail onsenglish

Nieuws

Moroso, Rimadesio, Extremis op Salone del Mobile 2015

Voor Burik & Burik gebeurt het allemaal in hal 16 en hal 5 van Salone del Mobile 2015. Wij zijn te vinden op de stands van Moroso, Extremis en Rimadesio van dinsdag 14 april tot en met zaterdag 18 april. 

Moroso nodigt het publiek uit om de prachtige aantrekkingskracht en relaties tussen design, architectuur en kunst te ontdekken. De namen achter de collectie van dit jaar reflecteren precies waar Moroso voor staat. Ze zijn beroemde ontwerpers traditioneel verbonden met Moroso, zoals Ron Arad en Patricia Urquiola en top persoonlijkheden die in de loop der jaren de nieuwe iconen zijn geworden, zoals Tokujin Yoshioka, Ross Lovegrove en Nendo. De architecten en archistars, zoals David Adjaye en Daniel Libeskind, onthullen Moroso's sterke band met de wereld van de architectuur en de uitstekende mogelijkheid om op maat gemaakte creaties te produceren. Kunstenaars als Martino Gamper, maakten buitengewoon unieke stukken voor Moroso, zij gaan vanuit vorm en visie, schoonheid nog eens benadrukken. Samen zorgen zij ervoor dat Moroso’s doel wordt bereikt om te experimenteren en te innoveren en dat met iedereen te delen.

extremis BundleExtremis laat het publiek in primeur kennismaken met ‘Bundle’, een combinatie van een zit- en een schommelbank. Bundle vormt het perfecte bewijs dat je met slechts twee materialen en wat padvinderstechnieken een prachtig ontwerp kunt realiseren. De eerste échte buitensofa Extremis Walrus wordt samen met nieuwe tafeltjes (corner square table, coffee table, side table en linking table) nog veelzijdiger en biedt eindeloze combinatiemogelijkheden! Dankzij meerdere zithoogtes (335 mm tot 385 mm) wordt aan de meest veeleisende zitbehoeftes voldaan.

Rimadesio SteleRimadesio showt licht als de absolute ster van haar collectie 2015. Ze benadrukt dat door de transparantie van glas, de reflecties van de metalen afwerking, de houtnerven en het reliëf leer.
Naast de bekende technische producten zoals deuren en walk in closets presenteert Rimadesio nieuwe stilistische vrijstaande meubels zoals kasten en (salon)tafels.

Diesel Living with Moroso is te vinden op een aparte stand in hal 16. De Rock spat er weer vanaf!

Extremis, hal 16, stand B20
Moroso, hal 16, stand A29/B22
Rimadesio, hal 5, stand D11/E16
Diesel Living, hal 16, stand A35/B25

Voor meer nieuws over onze merken op Salone del Mobile, volg je onze Facebookpagina

<< lees meer nieuws

primi sui motori con e-max.it

Meer nieuws?
Volg Burik & Burik op Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn!

Suggesties voor nieuws? Laat het ons weten en stuur een mailtje.