facebooktwitterGoogle PlusPinterestinstagramLinkedinMail onsenglish

kopfotoinformatie

Informatie

Consumenten / particulieren
Consumenten zijn ook welkom in onze showroom in Amsterdam waar een breed overzicht van onze Moroso collectie staat. Voor advies en aankoop van onze merken verwijzen wij je naar onze dealers.
Je kunt je al vast laten inspireren door de showroom foto's van onze dealers hier te bekijken. 

Dealers
Wij nodigen onze dealers uit om foto's van hun showroompresentatie waar onze merken onderdeel van zijn,  met ons te delen. Wij plaatsen ze graag op deze website!

Architecten / projectinrichters
Onze opdrachtgevers maken het mogelijk dat wij onze merken in heel mooie projecten terug zien, hier worden wij blij van! Weet je nog meer mooie projecten die de aandacht verdienen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons dan! 

Downloads
Op iedere merkenpagina bieden wij tools, waardoor je snel met een klik de informatie op je scherm krijgt.

Inspiratie
Je kunt door veel foto's bladeren in de viewers op deze site. Hier kun je foto's o.a. delen, vergroten, downloaden, informatie over producten lezen, reacties op foto's schrijven en lezen. Onze 'fans' kunnen zelfs hun favorieten van sterren voorzien. Kijk eens op de merkenpagina's, showroom en presentaties van onze dealers, projecten.

Samenwerken
Wij hebben ruim 14 jaar ervaring in deze branche en werken graag samen met verschillende bedrijven, want samen zijn we nog sterker! Wij linken met onze belangrijkste connecties.

Nieuws
Burik & Burik plaatst op deze site leuk en interessant nieuws over ons en over onze merken. Volg ons op onze Social Media en blijf op de hoogte: FacebookTwitterPinterest, InstagramGoogle+LinkedIn.
Suggesties voor nieuws? Laat het ons weten en stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pers
Onze merken maken mooie, kwalitatief hoogwaardige, tijdloze design producten die regelmatig in de media te zien zijn. Natuurlijk zijn wij blij met deze aandacht, dank jullie wel redacteurs! Wij voorzien jullie graag van input, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. jullie vragen gerust naar ons. 

Read about Burik & Burik in English.

Burik & Burik is agent / distributeur voor hoogwaardige internationale designmerken van meubels en verlichting voor interieur en exterieur in Nederland.

Burik & Burik adviseert en ondersteunt architecten en projectinrichters bij het realiseren van projecten.