Salone del Mobile 2023

Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor Salone del Mobile in Milaan. Van 18 tot en met 23 april staat Milaan in het teken van de Design Week en wij zijn uiteraard ook dit jaar weer van de partij! Onze merken zijn zowel in de showrooms in de stad als het beursgebouw Fiera Rho te vinden. Hieronder alle locaties op een rij.

Natuurlijk willen wij jullie ontmoeten en de noviteiten presenteren. Het maken van een afspraak is dan de beste optie. Mocht je Salone del Mobilebezoeken en weet je al wanneer je in de stad of naar de beurs gaat, dan willen we dit graag horen en maken het liefst een afspraak om je persoonlijk te treffen. Gaby, Frans en Sanne zijn gedurende de week van Salone in Milaan aanwezig. Wij hebben ook de contactpersonen van onze merken vermeld waar je naar kunt vragen mochten wij er niet zijn. Tot in Milaan!

1. MOROSO  
Showroom
via Pontaccio 8/10, Milano
Novelties 2023
18 April — 10am to 5pm, 18-23 April – 10am to 8pm 

Contact
Giuliano Lombardo, Cristiana Cantabeni

2. RIMADESIO
Flagship Store 
Via Visconti di Modrone 26
17 – 22 April 10am to 9pm
 
Contact
Paolo Simeoli 

 

3.TOM DIXON 
The Manzoni
Via Alessandro Manzoni 5, 20121 
 
Contact
Veroniek van der Schoot

3.DIESEL 
Via della Spiga

 

EXTREMIS
Hall 04 Stand F01 – F05

 Contact
Carl Vanneste

PEDRALI
Hall 6 – Stand A23 B24
 
Contact
Simona Gentili

 

RS BARCELONA
Hall 10 – Stand C06
 
Contact
Marta Tremoleda

TOM DIXON
Hall 13 – Stand 102
 
Contact
Veroniek van der Schoot