GLUE 2021

GLUE AMSTERDAM 2021

Aftellen! Volgende week donderdag start een weekend vol inspiratie, namelijk GLUE Amsterdam 2021. Een vierdaagse design-tour bij Amsterdamse ontwerpers, architectenbureaus, merken, showrooms en galeries.
GLUE Amsterdam connected by design verbindt alle locaties en zorgt voor een inspirerend programma.

GLUE 2021 vindt plaats van donderdag 16 tot en met zondag 19 september en natuurlijk mag de Burik & Burik Brand Box niet ontbreken op de GLUE-kaart. Benieuwd wat er bij ons te zien is? Scroll snel verder!

 

GLUE & Extremis

Tijdens GLUE zijn al onze merken vertegenwoordigd in onze Brand Box. Ons terras aan het water zetten we speciaal voor GLUE vol met Extremis meubilair. Wil jij de nieuwe AMAi tafel een keer in het echt zien en uittesten? Dat kan tijdens GLUE! Daarnaast zal Dirk Wynants op twee momenten een lezing geven met als hoofdthema biophilic design. Uiteraard wordt de Ice Cube gevuld met koude drankjes en gaat de bbq aan. Amai!

 

The game is on!

Zin in een fanatiek potje tafelvoetbal? Ook dat kan op ons terras! Speciaal voor het event komt de nieuwe RS MAX football table overgevlogen vanuit Spanje. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dit potje voetbal kan je met 8 man spelen. Wie daag jij uit?

 

Cruquius Design Docks

Burik & Burik is onderdeel van Cruquius Design Docks. Met 4 iconische panden aan het water van de Entrepothaven is dit een inspirerende plek aan het water waar verschillende design initiatieven hun krachten bundelen. 

Cruquiusweg 109 tot 111