Burik & Burik in Milaan

Na lang wachten mogen we weer: naar Milaan! Salone del Mobile 2021 gaat komend weekend van start en ook wij reizen af naar Italië om de stands en showrooms te bezoeken. Een aantal van onze merken openen de deuren van hun showrooms, andere merken staan op de beurs of hebben een bijzondere plek gehuurd om de nieuwe collectie te showen. Hieronder vinden jullie alle informatie.  Afspraak maken bij één van onze merken? Stuur dan een mail naar burikenburik.nl . Hopelijk tot in Milaan!

BEZOEK ONS IN DE ACCADEMIA COSTUME & MODA

Nog een goede reden nodig om de Milan Design week te bezoeken? Kom de nieuwste designs van Extremis ontdekken in het indrukwekkende, gloednieuwe pand van één van de bekendste modescholen. Voor wie nog twijfelt: er staat een verfrissend Tremist-biertje voor je klaar!

Zaterdag 04/09 van 14.00 tot 20.00 uur: openingsdag
Zondag 05/09 van 18.00 tot 21.00 uur: gezellige get-together

Breng ons een bezoekje van zondag 05/09 tot en met donderdag 09/09 van 10.00 tot 20.00 uur en op vrijdag 10/09 van 10.00 tot 16.00 uur. 

Accademia Costume & Moda
Via Antonio Gogazzaro 23 – 20135 Milan

SUPERSALONE

5 – 10 September 2021
opening hours 10am – 7 pm
Supersalone 2021
Pavilion 4 / Stand A02
Fiera Milano, Rho

 

FUORISALONE

4 – 19 September 2021
opening hours 10am – 7 pm
by appointment only on: info@moroso.it
Moroso Showroom
via Pontaccio 8/10, Milano

SUPERSALONE

by Salone del Mobile.Milano
sept. 5 – 10  
hall 3, stand A21
Milano Rho
#Pedralitimeless

STORIES AND MATTERS, THE EXHIBITION

On the occasion of the Milan Design Week, the Flagship Store in via Visconti di Modrone hosts Stories and Matters, a photographic exhibition dedicated to Rimadesio’s materials and finishes, a fundamental component of the company proposal. The expressive still-lifes by photographers Santi Caleca, Nicolas Polli, Tommaso Sartori, Simone Cavadini and Frank Hülsbömer will be presented through an innovative video edition.

Stories and Matters, the exhibition
Curated by Juma
Via Uberto Visconti di Modrone 26
September 5-30, 2021
Opening hours: 10-19  

LUMINOSITY IN MILAN

Tom Dixon will host a luminosity exhibition at the Manzoni, our Hub and restaurant in Milan. We will launch two new products: the mesmerizing Melt Chandeliers and the hyper-reflective glass Press lights. Join us physically at 5 Via Manzoni, or digitally, as we host a series of live broadcasts and events.

The Manzoni – Tom Dixon
Via Manzoni 5
On reservation only